Широко вам поље

Ако умете боље!

То сам не једном поновио – не једном од сарадника „Заветина“ последњих година, међу којима је било личности вредних поштовања и потпоре, нарочито оних којих више нема на жалост. Али било је и оних, другачијих, лицемернијих, што се само осмејкују и гледају свој шићар. Обећавају брда и долине, а онда прође десет година, док дланом о длан, и, гле, покаже се истина. Таквима затварам врата, „Заветина“, још од 2013. Да не дужим, нека иду и покушају на другим местима, ако умеју боље – широко им поље.

Сад се све мења. ГООГЛ мења своју политику, ВОРДПресс, и други. Трудио сам се, да се „прилагодим“ тим новим захтевима споменутих платформи, и да не бришем „прилоге“, оних који као „знају боље“.

Понекад, то није било могуће, јер су неки од оних који омогућују простор за објављивање ултимативно захтевали поштовање нових правила. Тако није било могуће спасити све, тј. педесетак сајтова, јер преузимање објављеног траје недељама, на жалост. И као што су „удавили“ ГУГЛ+, лепу платформу и прилику да се огласи многи талентовани и критички оријентисани људи, тако се сада полако „даве“ и неке добре друге ствари на интернету…

Наш народ има једну стару добру пословицу: У се и у своје кљусе!

Све то открива једно опако и лицемерно НАЛИЧЈЕ (света уопште).

ПС. – Ако вас нисмо позвали на сарадњу, молим Вас, не шаљите нам своје прилоге на своју руку! Хвала.

Петак, 21. мај 2021. Положај Шума Уредник Б. Т.